Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Ανακοίνωση της Ομάδας Φοιτητών για τη Γ.Σ. της 04/06/08

Όπως ίσως αρκετοί γνωρίζετε τις τελευταίες ημέρες διεξήχθη στη σχολή συλλογή υπογραφών με αίτημα να συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση, αύριο Τετάρτη 04/06/08. Η διαδικασία αυτή προβλέπεται από το καταστατικό που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας το οποίο αναφέρει:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
...
γ')Έκτακτες Γ.Σ. συγκαλούνται για επείγοντα και σοβαρά θέματα με απόφαση του Δ.Σ.,με έγγραφη αίτηση 1/8 μελών του συλλόγου με θέματα ημερησίας διάταξης καθορισμένα,οπότε ο πρόεδρος του Δ.Σ. υποχρεώνεται να την συγκαλέσει μέσα σε 7 μέρες από τη κατάθεση της αίτησης.
...

Ύστερα από επικοινωνία μας με φοιτητές του σχήματος των ΑΝ.Α.Φ.Η. ενημερωθήκαμε ότι η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε και ότι όντως αύριο θα γίνει Γενική Συνέλευση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σχετική αφίσα αναρτημένη έξω από τα Νέα Κτίρια Ηλεκτρολόγων.
Σεβόμενοι τόσο τους συμφοιτητές μας οι οποίοι υπέγραψαν, όσο και εκείνους που στήριξαν το πλαίσιο που καταθέσαμε προς ψήφιση στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση ανακοινώνουμε από σήμερα ότι στην αυριανή Γενική Συνέλευση δεν θα καταθέσουμε πλαίσιο. Ο λόγος γι' αυτή μας την απόφαση είναι ο εξής:

Ο προγραμματισμός μας που έχει γίνει σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, ανέφερε επόμενη Γενική Συνέλευση στις 10/06. Μιας και δεν υπήρξε η τυπική έγκαιρη ανακοίνωση που προβλέπει το καταστατικό στο ίδιο κεφάλαιο:

ζ')Σαν θέματα της ημερησίας διάταξης των Γ.Σ. μπορούν να γραφτούν οποιαδήποτε που περιέχονται στους σκοπούς και τη δράση του συλλόγου.Το Δ.Σ. πριν τη Γ.Σ. υποχρεώνεται να ανακοινώσει τα θέματα που προτείνει για συζήτηση.Προσθήκη θεμάτων μέσα στη Γ.Σ. γίνεται εφόσον εγκριθούν με απόλυτη πλειοψηφία. Το Δ.Σ. υποχρεώνεται να ανακοινώσει την τελική διάταξη το αργότερο 2 μέρες πριν. Για τη σειρά των θεμάτων αποφασίζει η Γενική Συνέλευση.

είμαστε την παρούσα στιγμή ανέτοιμοι να παρουσιάσουμε θέσεις πληρέστερες από αυτές που καταθέσαμε την τελευταία φορά. Για την ανετοιμότητα αυτή ζητούμε την κατανόηση των φοιτητών που στήριξαν το πλαίσιό μας στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση.

Ευελπιστούμε ότι τα υπόλοιπα πλαίσια της αυριανής Γενικής Συνέλευσης θα σεβαστούν την προηγούμενη απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου και δεν θα προτείνουν κατάληψη της σχολής. Επιπλέον θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να προβλεφθεί και νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 10/06, στην οποία θα συμμετέχει και η ομάδα φοιτητών με νέο πλαίσιο.
Ενημερώνουμε ακόμα ότι όσα μέλη της ομάδας μπορούν θα βρίσκονται στη Συνέλευση, για να μπορέσουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους όσοι φοιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αναπλήρωση εργαστηρίων που συνέπιπταν με την πορεία της προηγούμενης Πέμπτης.
Ευχαριστούμε για το χρόνο και την κατανόησή σας.