Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου της Σ.Η.Μ.Μ.Υ. Ε.Μ.Π. (Γ.Σ. 27/05/08)


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΧΟΛΗ

* * * * * * * *

Αποφασίζουμε:

1. Κανονική συνέχιση της εκπαιδευτικής και κάθε άλλης ακαδημαϊκής δραστηριότητας της Σχολής και επόμενη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 10 Ιουνίου 2008 και ώρα 14.30.

2. Ορισμό αναπλήρωσης των εργαστηρίων, για όσους φοιτητές χάσουν εργαστήρια σε ώρες πορείας.

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Η Ομάδα Φοιτητών κατεβάζει ανεξάρτητο πλαίσιο στη Γ.Σ. της 27/05/08

Σήμερα όσοι ήσασταν στη σχολή ενδέχεται να ακούσατε τη πρόθεση κάποιων φοιτητών να καταθέσουν ανεξάρτητο πλαίσιο προς ψήφιση στην αυριανή Γενική Συνέλευση.
Πράγματι, ύστερα από συζήτηση που έγινε το απόγευμα, συντάχτηκε αυτό το πλαίσιο, το κείμενο του οποίου θα είναι στη διάθεσή σας αύριο στη Γενική Συνέλευση.
Γνώμονας στη σύνταξή του ήταν η επιθυμία των φοιτητών που συζήτησαν γι' αυτό, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις τους, να ζητήσουν την ψήφο των υπόλοιπων φοιτητών ώστε να μείνει ανοιχτή η σχολή τις επόμενες μέρες, λαμβάνοντας παράλληλα μέριμνα για την ικανοποίηση της επιθυμίας όσων φοιτητών θα ήθελαν να συμμετέχουν στις όποιες κινητοποιήσεις εξαγγελθούν γι' αυτή την εβδομάδα.
Το πλαίσιο αυτό απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές φυσικά, αλλά ίσως ιδιαίτερα σε όσους πιστεύουν ότι η Γενική Συνέλευση είναι μια διαδικασία ρουτίνας που επαναλαμβάνεται χωρίς να τους προσφέρει κάτι αξιόλογο. Η Γενική Συνέλευση μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε να είναι, αλλά είναι στο χέρι μας να γίνει καλύτερη. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες μορφές αγώνα αλλά και η Συνέλευση είναι ένας σημαντικός σταθμός.